Loading...

Coachtraject WERKelijke Talenten

||Coachtraject WERKelijke Talenten
Coachtraject WERKelijke Talenten2018-11-27T19:30:08+00:00

Werkgeluk

Je hoeft niet in een burn out of bore out te belanden, om er achter te komen wat wél voor je werkt. Je kan het ook anders aanpakken. Door je bijvoorbeeld te richten op wat je mogelijkheden zijn. Dat is precies wat tijdens dit traject gebeurt. Je krijgt de hele puzzel te zien. Jouw puzzel. Door inzicht te krijgen in jouw gaven, breng je werkgeluk in jouw leven.

Het grootste geheim is daarmee onthuld: De oplossing ligt dichtbij. Die ben je zelf. Werkgeluk begint bij de bewustwording van jouw potentieel. Dat is de basis van het succes zoals dat bij jou past.

Wil jij:

  • Jezelf persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen?
  • Ervaren wat er gebeurt als je jouw vermogens volledig aanspreekt?
  • Zoeken naar nieuwe mogelijkheden, omdat je weet dat er meer in het verschiet ligt?
  • Je werk doen zodat het jou energie oplevert?
  • Weten wat het beste voor jou werkt, in werk en relaties?

………….en snap je bovendien dat investeren in inhoud, het meest duurzame is dat je kunt doen?

Dan heb jij veel baat bij het onderzoek naar je WERKelijke Talenten!

WERKelijke Talenten

WERKelijke Talenten gaan over de samenwerking tussen je emotionele drijfveren en je denkstijlen. Zij vertellen je waar je energie van krijgt en hoe je informatie opneemt en verwerkt. Iedere professional zou dit moeten weten, zodat je de regie in handen hebt van jouw werkgeluk.

Talentenpaspoort

Na dit onderzoek krijg je met het Talentenpaspoort een heldere rapportage in handen. Hierin staan jouw WERKelijke Talenten beschreven. Zij vertellen je waar je aanleg voor hebt en welke drijfveren jou energie geven.

Met deze kennis, kun je jouw vermogens bewust aansturen en je potentieel aanspreken. Bij TORI vinden we dit belangrijk en besteden we veel aandacht aan dit bewustwordingsproces. Vandaar dat je een aantal maanden begeleid wordt. Het integreren van nieuwe inzichten in het dagelijks leven, heeft tijd en aandacht nodig. Door regelmatig onderhoud, leer je jouw talenten ontwikkelen en leer je te kijken voorbij de overtuigingen of (aangeleerde) gewoontes die je tot nu toe afremmen of belemmeren om verder te groeien.

En de gevolgen………..

Het is aan jou om te bepalen of je meer plezier en succes wil ervaren. Heb je daarvoor eerst nog meer spanning in je werk- of privé relaties nodig? Dat kan. Bepaal zelf het moment waarop je zegt: Stop! Nu wordt het tijd om te doen wat wél bij me past!

Eenmaal vertrouwd met hun WERKelijke Talenten, is de veelgehoorde reactie: “Had ik dit maar eerder geweten!”

Het Talentenpaspoort leest als de gebruiksaanwijzing van jezelf. Het is een en al herkenning. En zoals het met talenten is: Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Talenten zijn niet vrijblijvend. Daarom is het zo belangrijk dat je je er bewust van bent dat dit traject over jouw mogelijkheden en successen gaat. Jouw  gaven zijn het uitgangspunt!

Het scheelt je dus heel veel tijd, moeite en geld wanneer je op deze manier onderweg bent.

Bij velen die kennis maakten met hun WERKelijke Talenten, was de verbazing van hun gezichten af te lezen en verdwenen belemmerende gedachten als sneeuw voor de zon. Alles voelde ineens zo logisch!

Werkelijk begrip hebben van jouw gaven, geeft je bewegingsvrijheid. Eigenaarschap van jouw potentieel stelt je in staat om meer plezier en werkgeluk te beleven, ook in de samenwerking!

“Het Talentenpaspoort geeft mij zeker richting voor een levensinvulling die bij mij past. Kortom, een mooie duurzame tool voor iedereen die klaar is met ploeteren in het leven en zin heeft om een afgestemde koers te varen.” Esther

“Ik vind het goed te weten wat me wel en niet ligt. Zo kan ik goede beslissingen nemen met betrekking tot toekomstig werk en snap ik ook waarom ik andere dingen weer minder passend vind.” Myrthe

Praktische informatie

  • Nadat je het online onderzoek hebt afgerond, bespreken we jouw Talentenpaspoort live, hier in Onna. Je ontvangt het Talentenpaspoort op papier en digitaal.
  • Gedurende een aantal maanden, hebben we regelmatig live- of online gesprekken. Deze leveren het ‘huiswerk’ op waarmee jij verder komt.

Maak contact

  • In een eerste, geheel vrijblijvend gesprek bepalen we samen of er een match is. Naar aanleiding van dit gesprek, doe ik een voorstel hoe we aan het werk zouden kunnen gaan. Jij beslist vervolgens of je dit wil.

Wil je in gesprek?

We kijken samen hoe het coachtraject WERKelijke Talenten jou kan helpen.

Maak een belafspraak