Loading...

Autocoaching

||Autocoaching
Autocoaching2018-10-12T15:09:27+00:00

Jouw loopbaan

In je loopbaan is het net als met het leven zelf: Alles verandert continu. Je wordt voortdurend uitgenodigd om in te spelen op situaties:

  • Rijd je mee of stuur je zelf?
  • Wordt het gas geven of remmen?
  • Verander je van richting of blijf je rechtdoor gaan?
  • Haal je in of blijf je volgen?
  • Maak je plaats of neem je de ruimte in?

Is hiermee de brug geslagen naar autocoaching? Is het werkelijk waar dat autorijden veel meer is dan een auto besturen?

Autocoaching

Als ‘auto’, zelf betekent, kun je al vermoeden waar het heen gaat: Autocoaching vertelt alles over jou als bestuurder, in de ruimste zin van het woord.

Als je weet hoe jij als bestuurder functioneert, heb je zeer waardevolle kennis in handen. Daarmee kun je op ieder moment je voordeel doen. En al helemaal in het contact en de begeleiding van anderen!

  • Het helpt je om overzicht te krijgen in ingewikkelde situaties
  • Je ervaart meer rust terwijl je actief bent
  • Je maakt makkelijker keuzes
  • Je neemt gemakkelijker je plek in
  • Je voelt je vrijer

Unieke aanpak

Autocoaching geeft je de ervaring en het inzicht hoe je met meer vertrouwen en plezier sturing kunt geven. Achter het stuur en in je werk en leven. Deze unieke manier van werken is ontwikkeld door TORI.

Wat je doet achter het stuur zegt veel over jouw karakter; de manier waarop je met uitdagingen en problemen omgaat en hoe je natuurlijke talenten, keuzes en overtuigingen dagelijks tot uiting komen. Als bestuurder kun je het dus beter naar je zin hebben. Dat maakt je niet alleen mobieler, het geeft veel zelfvertrouwen en een hoop energie!

“De positieve energie, die ik tijdens het rijden met Vanja heb ervaren, is een blijvende inspiratie om mijn toekomst met mijn eigen talenten en mogelijkheden concreet vorm te geven.” Marijke

Autocoaching werkt aan zelfsturing. Met jou achter het stuur.

De verwerkingsvorm en praktische toepassing van autocoaching speelt zich af in het verkeer. Je leert jezelf kennen via de ander. In het verkeer wordt zichtbaar hoe jij als bestuurder communiceert en ruimte inneemt. Doordat je je met autocoaching bewust wordt van hoe je rijdt, kun je ook bewust kiezen voor een andere reactie of een andere manier van handelen.

“Drempels zullen er in mijn leven altijd blijven, maar door de autocoaching heb ik het vertrouwen gekregen dat als ik de dingen aanga, ik mijn leven verrijk!” Renate

Niet voor watjes!

Autocoaching vraagt om de bereidheid de grenzen van je comfortzone te verkennen en te verleggen. Alleen dan is ontwikkeling mogelijk. Door anders te kijken en te doen, ervaar je welke mogelijkheden je nog meer hebt. Het is de meest dynamische loopbaan APK die er bestaat! Je raakt voorbij je belemmerende overtuigingen en komt meer in contact met wat de toekomst van je vraagt.

Het onvermijdelijke bijverschijnsel? Autorijden zal voor jou nooit meer hetzelfde zijn.

“Vanja bleef me uitdagen en aangezien ik naast de angsthaas die ik ben toch ook de wilskracht heb om dingen te volbrengen, nam ik de uitdagingen aan en verbaasde mijzelf.” Marian

Praktische informatie

Als duidelijk is met welke opdracht we vertrekken, bepalen we of we eerst in jouw auto starten. De rit in de auto die je door TORI ter beschikking wordt gesteld, zal verhelderend zijn! Het geheel neemt 3 uur in beslag. Na afloop verzamelen we de opgedane ervaringen en inzichten. Je gaat naar huis met opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt. Twee weken later hebben we weer contact om je ervaringen te bespreken. Het vertrekpunt is in principe bij TORI in Onna. Andere locaties binnen een straal van 100 km. rond Onna zijn ook mogelijk.

Investering in jezelf: € 597,- excl. BTW.

“Een waanzinnige ervaring! Wat zegt autorijden veel over ons karakter. Wanneer geef ik gas, wanneer laat ik los, hoe ga ik met obstakels om? Duik ik erin, of kijk ik eerst van een afstand? En dan dit alles ook nog in een dikke BMW. Mijn week kan niet meer stuk!” Elsbeth

Vraag nu autocoaching aan

Wil je meer ontspannen je weg vervolgen? Kun je wel wat ondersteuning en advies gebruiken als bestuurder, in de ruimste zin van het woord?

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek.

Meer weten?

In een gesprek wordt helder wat autocoaching voor jou kan betekenen.

Maak een belafspraak