“In the time of the 7th fire, people will emerge to retrace their steps and find ways to live in harmony. They will come to a fork in the road. 

One path will lead to the lightning of the 8th fire, where the destruction of the past will be healed.”             

Anishnabe Prophecy

De vuurloop

Vuurlopen is een oeroud gegeven, ontstaan vanuit universele wijsheid over mens-zijn en mensheid. In allerlei culturen, wereldwijd, liepen mensen over een vuurpad. Als initiatie, voor fysieke en psychische heling en voor het welzijn van de samenleving.

“Op blote voeten over hete kolen lopen”, zegt de wetenschappelijk georiënteerde mens, “is niet echt intelligent of nuttig.” Op zich een kloppende uitspraak wanneer je de wereld slechts rationeel benadert.

Maar hoe verklaar je dan dat de vuurloop al duizenden jaren plaatsvindt en zich steeds weer wortelt in de samenleving? Het antwoord is krachtig in al zijn eenvoud: omdat het werkt! Het herinnert ons aan wie we zijn als mens, in de wereld. De connectie van lichaam, ziel en spirit hervoelen.  Ieder op zijn eigen, unieke manier. Dat is waar de vuurloop je aan herinnert.

De oude wijsheden, gecombineerd met moderne inzichten en praktische vaardigheden maken deze training buitengewoon compleet en uniek.

‘De vuurloop leert je je opnieuw te verbinden met je essentie, vermogens en veerkracht in plaats van ervan te vervreemden.’

Christa

Vuurloop Certificering Training 

De training is gebaseerd op de Sundoor-traditie. Deze komt het dichtst bij de oorspronkelijkheid van het vuurlopen. Je krijgt alle kennis en ingrediënten mee die je nodig hebt om de vuurloop op een eigen en verantwoorde manier te begeleiden. Daarnaast leer je ook het pijlbreken, de glasloop en het betonijzer-buigen te faciliteren! Vier bijzonder sterke lichaamsgerichte ervaringen, die je kunt integreren in een 1-1 sessie en/of in je workshops en trainingen.

Praktische kant plus kosten

De training is puur maatwerk en kan in Nederland, Belgie of Frankrijk gegeven worden. De training vindt plaats met minimaal 2 deelnemers. Het is een aanrader de training samen met je partner te volgen, vriend(in), een collega of teamlid. Het is daarbij niet nodig dat ze zelf vuurlooptrainer willen worden! Deze training is zowieso waardevol en door mede-deelname kun je elkaar uitstekend ondersteunen bij iedere vuurloop. Je hebt immers dezelfde basis en gezamenlijk kun je de vuurloop (of een van de andere elementen) dragen. Ieder vanuit de plek die passend is.

Hoe past de training goed bij jou en je mogelijkheden? Via een videobelsessie via Zoom maken we nader kennis met elkaar en onderzoeken we dat. Daarna krijg je een voorstel hoe de training er voor jou uit zou kunnen zien, inclusief kostenplaatje.

Data van de training bepalen we in overleg, zodat het altijd in je agenda past. De wijze waarop de training bij jou past, plus het aantal deelnemers, is van invloed op het tarief. Betaling in termijnen kan altijd.

Je krijgt  naast de live-training interessante achtergrond-informatie mee, oefeningen, templates en praktische richtlijnen. Hiermee bouw je je eigen ‘archief’ op. Zodra je je eigen vuurlopen organiseert, kun je altijd bij ons terecht en denken we met je mee.

Door wie wordt de training gegeven?

Christa heeft in 2005 zelf de Certificering Training gedaan in Frankrijk en daarna regelmatig geassisteerd in Nederland en Schotland. Ze heeft 13 jaar lang met Peggy Dylan (Sundoor) gewerkt en heeft de training op haar eigen wijze verder ontwikkeld. Christa heeft vele vuurlopen begeleid: kinderen, jongeren, gezinnen, families, bedrijven, stichtingen, schoolklassen, mannengroepen en opleidingsgroepen. De eerste drie zijn degenen voor wie Christa’s innerlijk vuur in het bijzonder brandt!

Peggy Dylan, grondlegger van Sundoor’s International school of Firewalking

“Christa is the only Sundoor firewalk mastertrainer/instructor who has dedicated her work and research to making the firewalk experience applicable to children, families and to adults who wish to work with children. As such she is the primary expert in this field. She brings a wonderful mix of understanding, openheartedness and playfulness to the firewalk. If your interest lies in empowering teams, children and families and making a real difference in the lives of young people you can find no better teacher than Christa.”

Waar kun je je op verheugen?

  • Volledig gekwalificeerd zijn om de vuurloop, het pijlbreken, rebar-buigen en de glasloop te begeleiden
  • Kennis over oeroude wijsheden
  • Coach-en trainersvaardigheden
  • Oefeningen, samenhang en vele a-ha’s
  • Hervoelen van je natuurlijke eigenheid
  • Energie, (zelf)vertrouwen en puur plezier
  • Openen van je ‘act-in-an-instant’ vermogen
  • Integreren van vuurloopprincipes op alle lagen van menszijn
  • Nieuw perspectief in je mens-en wereldbeeld
  • Ondertiteling bij jouw natuurlijke leiderschap

Vul het contactformulier in wanneer je hier meer van wilt weten. Dan plannen we een afspraak en bespreken we hoe de training bij jou past. Je ontvangt altijd binnen 2 dagen antwoord. Zo niet, check je spam.

De verwachtingen waren hoog en die zijn helemaal overtroffen. Dankzij Christa heb ik nu niet alleen de kunst van het vuurlopen onder de knie maar heb ik ook mezelf op een heel andere manier leren kennen. Het wordt de kunst om me al die energie te herinneren op de momenten dat ik het nodig heb maar ik voel dat ik alle tools heb meegekregen om dat helemaal waar te maken.

Niels Muysewinkel

De vuurlooptraining heeft (weer) veel gebracht. Gedachtes, aannames en belemmeringen die in de loop van de tijd ontstaan zijn, zijn heerlijk opgeschud. Tijdens de training heb ik de essentie van wie ik ben weer kunnen voelen en voeden. 

Anja van Wijk

Deze training moet je gaan ervaren! Ongeacht of je nu vuurlopen wil begeleiden of dit geheel voor jezelf gaat volgen, deze kans moet je grijpen. Je krijgt er zoveel van terug, de ervaringen neem je mee voor de rest van je leven. Eerlijk, ik voel en ervaar nu terug wie ik van nature ben. En dat is zeker niet de stille, bedeesde persoon die ik zo lang ben geweest. Nope, integendeel eigenlijk. 🙂

Kim Hillaert

Ik heb ontzettend veel inzichten opgedaan, waar ik in mag groeien. Voelen én handelen, daar zit voor mij de crux. De dag met de roofvogels hebben mij ontzettend veel inzichten gegeven over mijn energie en hoe ik mezelf kan laten zien. De vuurlopen, glaslopen, rebarbuigen en pijlbreken hebben mij meer in mijn lijf gezet. Deze momenten zijn  een schakel geweest van denken naar voelen. Ik beveel deze training absoluut aan! Het is een ongelooflijk waardevol cadeau voor jezelf als mens.

Linda Kleefman

TORI

contact

© TORI 2023 | Spelregels