vergeten zintuig

Ook jij beschikt over een zogenaamd vergeten zintuig, waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet kent maar wat continue voor je werkt.

Het lijkt een beetje op wat er gebeurt terwijl je dit leest. Dat wordt ergens geregistreerd. De sporen die je achterlaat via jouw apparaten, worden in databanken opgeslagen. Dat is geen nieuws voor je.

Wat wel nieuws voor je is: Dat doen niet alleen overheden en bedrijven als Google, Apple en Microsoft; jij registreert ook voortdurend wat er met jou gebeurt!

Dat doe je met behulp van je zogenaamde parasympatisch zenuwstelsel. Pijn en vermoeidheid zijn de signalen die het zintuig gebruikt om je bewust te maken hoe de energie in jouw lijf stroomt. Het wordt ook wel de levenszin genoemd.

Zonder pijn en moeite is ontwikkeling niet mogelijk. Groeipijn hoort er bij.

Wanneer we de signalen van onze levenszin negeren of verdoven, gaat het mis. Dat unieke instrument waarover je beschikt, is een perfect waarschuwingssysteem. Gebruik het, net als de partijen die weten dat je deze site bezoekt. Die informatie gebruiken zij om daar beter van te worden. Waarom zou jij dat dan niet doen?