TORI Kindercoach Professional

Kindercoaches zijn er in allerlei soorten en maten. Ze hebben allemaal een ding gemeen: werken met kinderen, opgroeiers en ouders vanuit de eigen praktijk. Dat maakt je alleen niet tot een professional. Daar heb je (zelf)kennis voor nodig, vakbekwaamheid en strategieën. Deze drie maken dat je een goedlopende praktijk opbouwt waar jij gelukkig van wordt, je klanten de beste kwaliteit krijgen en waar je je inkomen uithaalt.

Als Kindercoach Professional ben je ‘verschillig’. Jouw natuurlijke staat van zijn is het uitgangspunt. Vanuit ziel en zakelijkheid ga je dit onbevangen naar buiten brengen. Dan kunnen opgroeiers en kinderen jou bereiken. Door de typische TORI-aanpak kun je onmogelijk terugvallen in oude gewoontes. Sterker nog: je gaat opvallen!Dat maakt je Kindercoach Professional met een goed lopende praktijk en een gezond inkomen. Verheug je op je persoonlijke verschilligheid, groeikracht, uitstekende 1-1 begeleiding, zweetdruppels, inspiratie, weerstand, zelfzekerheid, plezier en een gezond eigen inkomen (dat durven we je zelfs te garanderen!). Wij geven je het beste van TORI, jij laat het beste in jou tevoorschijn komen. Deze training is puur maatwerk met een stevige voedingsbodem

“Ik ben nog steeds heel erg blij dat ik bij jou zoveel heb mogen leren. Vooral leren over mezelf en dat ik nu durf te vertrouwen op mijn intuïtie en van daaruit met alle kennis die ik bij jou meegekregen heb, durf te werken volgens mijn eigen aanpak.”

Melanie van Gelder

Je bent kinder- of jongerencoach met een eigen praktijk. Een van de beste beslissingen die je in je leven hebt genomen. Je hebt letterlijk en figuurlijk van alles in huis.  Je intuïtieve aanpak en een tikkeltje rebelse inslag zorgen voor een mooie mix in het werken met kinderen en volwassenen. Deze basis die je gelegd hebt, wil je graag verder zien groeien. Je wilt een gezonde toestroom van klanten en energie blijven krijgen van je werk.

Om dat mogelijk te maken, is het belangrijk dat je:

 • de drie pijlers (zelf)kennis, vakbekwaamheid en de juiste praktijk-strategieën, tegelijkertijd aanspreekt en laat optrekken met elkaar.
 • jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing kent en gebruik maakt van je mogelijkheden
 • je plannen in een begrijpelijke vorm giet waardoor je jouw klanten aantrekt
 • je vakbekwaamheid echt gaat uitbreiden
 • de kwaliteit, oplossingen en kunde die JIJ te bieden hebt werkelijk ziet
 • met de juiste strategieën gaat werken die je voorbij je onzekerheden en beperkende overtuigingen helpen (daar zit ‘ vaak de crux!)

Werk aan je winkel!

De training Kindercoach Professional richt zich op de groei van jouw eigenaarschap en het kunnen bieden van kwaliteit als kindercoach professional. Dat vraagt van jou om het beste in jezelf toe te laten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Zowel je persoonlijke, ondernemende als je professionele ontwikkeling worden tegelijk gevoed bij TORI! De voor jou benodigde ingrediënten worden op jouw maat samengesteld. Je bent nu eenmaal niet algemeen. Jij bent jij.

Judy Setz: “Dankzij de training bij TORI merk ik telkens weer hoe ik als persoon en als ondernemer dichtbij mezelf kan blijven en zowel zakelijk als privé mijn eigen keuzes kan maken. Dit had ik voor geen goud willen missen!

Heidi Panjoel: “Dankzij de training bij TORI weet ik, dat datgene wat nodig is, om in de wereld te zetten waarvoor ik bedoeld ben, al in mij aanwezig is”.

Herken je je hierin?

 • Je bent kinder- jongerencoach
 • Je hebt een eigen praktijk, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, je website is online
 • Je hebt ervaring opgedaan met klanten
 • Je wilt meer met je praktijk, je mist bepaalde ingrediënten maar welke?
 • Je beschikt over een gezonde dosis reflectievermogen en humor
 • Je voelt tot in je vingertoppen dat kindercoach zijn met je hele ziel en zaligheid te maken heeft
 • Je wilt mede-veroorzaker zijn van een professioneel imago van kindercoaching

Om een juiste keuze te maken, maak je hier een bel afspraak. Ontdek hoe TORI bij jou past en jij bij TORI. Reken op eerlijke antwoorden. Omdat de training verschillig is voor iedereen, zijn er ook verschillige tarieven. Vandaar dat je deze niet hier tegenkomt.

De training kan iedere maand starten. 

Na een verhelderend gesprek online, maken we je training op jouw maat, naar jouw wensen en behoefte. Deze krijg je in woord en beeld toegestuurd

Zodra we samenwerken begint meteen de ontdekkingstocht naar je natuurlijke staat van zijn via het Talentenpaspoort. Je volgt de live-trainingen die bij jouw KCP training passen. Het online gedeelte sluit hier geheel op aan. Je krijgt dan ook direct toegang tot de TORI-Academie.

Komende live-trainingen:

 • 24 – 25 mei (vrijdag en zaterdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur
 • 30 – 31 augustus (vrijdag en zaterdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur
 • 1 – 2 november (vrijdag en zaterdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur
 • 13 – 14 december (vrijdag en zaterdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur

Werkdagen en stretchdagen worden tijdens de training in overleg ingepland. En je kunt uiteraard met een van de Tori Personal Trainers samenwerken. Omdat zij ook hun eigen weg via TORI hebben gevolgd en hun eigen praktijk gezond hebben opgebouwd kunnen zij je uitstekend begeleiden.

In deze Training geven we je het allerbeste wat we in huis hebben. Deze training is uniek, compleet en geheel passend bij jou. Omdat het volledig voldoet aan de fase waarin jij nu bent belandt. Een verschillige training!

Een kleine greep uit de onderwerpen:

 • Je krijgt zowieso toegang tot de online training Kindercoachkunde. Het hele coach-fundament in een nieuw jasje! Je kunt allerlei onderwerpen terugkijken en je kennis verfrissen.
 • U-theorie: de houvast bij menselijke veranderingsprocessen. (Lees de U in het engels: YOU) Wat kom je onderweg allemaal tegen en hoe geef je daar ondertiteling aan? Dit geeft veel eye-openers waardoor je in staat bent te anticiperen.
 • Karakterstijlen: een heldere kijk op ontwikkeling, lichaamstaal, gedrag, overtuigingen en de oorsprong ervan. Hoe je de karakter kwaliteiten in je klanten kunt herkennen en versterken.
 • Je natuurlijke intelligentie: jouw talenten en drijfveren zijn er altijd al geweest. Ze zijn gaandeweg ondergesneeuwd geraakt. Door ze in je context als coach opnieuw te leren kennen, zie je bizar veel nieuwe mogelijkheden. Gebaseerd op je eigenheid. Dat is intelligent werken, vanuit vanzelfsprekendheid.
 • Systemisch werken als kindercoach! Een onmisbare kijk in het werken met mensen. Patronen, loyaliteiten, interventies, het zien van een grotere context, dynamieken die onbewust een belangrijke rol spelen en….. jouw eigen plek als coach.
 • Zelfleiderschap ontwikkeling
 • Ervaren, trainen, oefenen en steeds beter worden in je eigen werkwijze als coach. Dat kan door nieuwe ervaringen op te doen, die je van top tot teen ervaart.
 • Je wordt door deze TORI-training direct ingeschreven als erkend HBO-coach bij de NFG. Zonder gedoe! Je kunt van alle voorzieningen gebruik maken daar. Het helpt je gigantisch in je professionaliteitsontwikkeling.
 • Je ondernemerschap krijgt een liefdevolle schop in de goede richting
 • En er is nog veel meer….

De training staat in het teken van ervaren, onderzoeken, ontdekken, logische verbanden leggen, verdiepen en vertalen naar de praktijk. Doen dus: oefenen, blunderen, verbeteren en verfijnen.

Regelmatig en per persoon verschillend, zodat het eigen wordt. Daarom noemen we dit een training, geen opleiding! De 2-daagse trainingen worden in 2019 gegeven in Onna, in onze eigen TORI-locatie. Je kunt de avond van tevoren al naar de locatie afreizen en gebruik maken van B&B. Dat scheelt je ochtend- en verkeer-stress, zodat je fris en fruitig aan de training kunt beginnen.

Wie ga je wanneer als gasttrainers ontmoeten?

Onze gasttrainers zijn allemaal experts en uitzonderlijk in hun levenservaring, kennis en kunde. Hun visies en ervaringen sluiten naadloos aan bij TORI en dat alles maakt deze training tot een levens-veranderend geheel.

Michele Wattel: Op reis in je binnenwereld met de door jou uitgezochte talenten van het talentenspel. Je krijgt ze letterlijk en figuurlijk op je bord. Je neemt je ‘koningschap’ op je. De regie over je leven en werk, lost eventuele belemmeringen op en je komt in contact met de reden waarvoor jij in de wieg gelegd bent. Een proces waarvan je ziel gaat zingen.

Aalt en Daniëlle Aalten: Je innerlijke houding als coach beleven vanuit Aikido vanuit vier opeenvolgende principes. Deze werkwijze is ontwikkeld en afgeleid uit de basisprincipes van de Japanse krijgskunst Aikido. De Aiki Aanpak heeft een groot cadeau in zich: het ervaren van onze enorme innerlijke kracht, vitaliteit en authenticiteit. Zonder moeite! Onze kwaliteit van aandacht speelt hierin een cruciale rol.

Bibi Schreuder is een van de voorlopers van systemische pedagogiek in NL. Naast theorie en uitleg over de systemische wetmatigheden, wordt vooral door ervaren en oefening de systemische intelligentie bij de deelnemers wakker. Inzichten  worden tastbaar. Zij werkt 2 dagen met de groep. Systemisch inzichten zijn onmisbaar in je werk als kinder-coachprofessional.

Ariënne Klijn: Zelfleiderschap laten groeien met behulp van de innerlijke familie. Iedereen heeft een innerlijke familie: een jongetje, meisje, man en vrouw. De Innerlijke Familie biedt een gemeenschappelijke taal en metafoor om lastige onderwerpen samen te bespreken en oplossingen te zien. Met welke doelgroep je ook werkt, als coach-professional zie je door deze bril snel wat er speelt bij anderen en hoe je dit kunt benaderen.

Fares Boustanji werkt al jaren met zijn team roofvogels. In deze training kun jij daar ook mee werken. Werken met de roofvogels is een unieke beleving in de werking van intenties, ruimte innemen als coach en leiderschap. Een ijzersterke ervaring die je je leven lang bijblijft.

En verder:

 • Toegang TORI-Academie Kindercoachkunde I en II
 • Coaching door een business-coach die jou aanspreekt
 • 8 uur 1-1 coaching van je Personal TORI Trainer
 • 4 uur 1-1 coaching Talentenpaspoort
 • Stretch dag met Christa waarin aan je praktijk wordt geklust
 • Vier werkdagen, die je vanuit je eigen praktijk volgt
 • Website-screening en schrijfcoaching van Yoeke Nagel
 • Kwartaalupdates met Christa
 • Supervisie