TORI Kindercoach Professional

Kindercoaches zijn er in allerlei soorten en maten. Dit hebben ze gemeenschappelijk: ze werken met kinderen, opgroeiers of ouders vanuit de eigen praktijk en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat zegt natuurlijk niets over hun professionaliteit. Daar heb je vooral (zelf)kennis en creatiekunst voor nodig. Dat zijn de bronnen van je professionele kundigheid. Dat maakt je echt ‘verschillig’.

De typische TORI-visie laat je eigenheid tevoorschijn komen. Jouw natuurlijke staat van zijn is namelijk het uitgangspunt! Vanuit ziel en gezonde zakelijkheid breng je dit vanzelfsprekend naar buiten en ben je bereikbaar.

Verheug je op je eigenheid, groeikracht en creatiekunst! Je bent verzekerd van uitstekende en informele 1-1 begeleiding, zweetdruppels, inspiratie, weerstand, zelfzekerheid, plezier en een gezond inkomen. Wij geven je het beste van TORI, jij laat het beste in jou toe. 

“Christa, ik ben nog steeds heel erg blij dat ik bij jou zoveel heb mogen leren. Vooral leren over mezelf en dat ik nu durf te vertrouwen op mijn intuïtie en van daaruit met alle kennis die ik bij jou meegekregen heb, durf te werken volgens mijn eigen aanpak.”

Melanie van Gelder

Je bent kinder- of jongerencoach met een eigen praktijk. Een van de beste beslissingen die je, tot nu toe, in je leven hebt genomen. Je hebt letterlijk en figuurlijk van alles in huis.  De basis die je hebt, wil je verder zien opgroeien.

 • Een goede balans creëren in leven en werk
 • Ontdekken wat er allemaal meer mogelijk is
 • Een gezond inkomen
 • Op jouw manier, los van wat ‘business-goeroes-marketing-en-ondernemers-regels’ voorschrijven

Specifiek

Je bent geen ‘algemene’ kindercoach. Jij bent jij en dat voel je in al je lichaamscellen!  Je kunt veel maar niet alles. Ook niet wanneer je andermans methode opvolgt of beter je best doet. Het coachzijn met eigen praktijk is niet maakbaar van buitenaf. Wel van binnenuit. Jouw mogelijkheden en ‘beperkingen’ bieden exact je benodigdheden om op jouw manier succesvol te zijn.  Je bent geheel je eigen handleiding, meegekregen met je geboorte. Zonder ondertiteling!

Judy Setz: “Dankzij de training bij TORI merk ik telkens weer hoe ik als persoon en als ondernemer dichtbij mezelf kan blijven en zowel zakelijk als privé mijn eigen keuzes kan maken. Dit had ik voor geen goud willen missen!

Heidi Panjoel: “Dankzij de training bij TORI weet ik, dat datgene wat nodig is, om in de wereld te zetten waarvoor ik bedoeld ben, al in mij aanwezig is”.

Deze algemene ingrediënten zijn nodig om met TORI te werken

 • Je bent kinder- jongerencoach
 • Je hebt een eigen praktijk, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, je website is online
 • Je hebt enige ervaring opgedaan met klanten
 • Je voelt dat er meer in je zit, maar wat?
 • Je beschikt over een gezonde dosis reflectievermogen en humor
 • Je voelt tot in je vingertoppen dat werken met kinderen en opgroeiers je ziel laten zingen
 • Je wilt mede-veroorzaker zijn van gezonde ontwikkelingen

Maak hier een online afspraak. Ontdek hoe TORI wel/niet bij jou past. Reken op goudeerlijke antwoorden. Omdat de training verschillig is voor iedereen, zijn er verschillige tarieven.

De training kan iedere maand starten

Na een verhelderend gesprek online, maken we je training op jouw maat, passend bij jouw wens en behoefte. Deze krijg je in woord en beeld toegestuurd.

Iedere training bestaat uit:

 • Minimaal 2 drie-daagse retraites op locatie, inclusief gasttrainers
 • 1-1 Coaching
 • Talentenpaspoort plus duiding
 • Minimaal 1 stretchdag
 • Toegang online TORI-Academie

Hoeveel van wat en waar? Dat is p.p. anders, omdat we echt verschillig werken.

Er staan vier retraites gepland:

 • 8-10 november 2019
 • 17-19 april 2020
 • 19-21 juni
 • 11-13 september

De training is uniek, compleet en geheel passend bij jou. Omdat het volledig voldoet aan de fase waarin jij nu bent belandt.

Een kleine greep uit de retraites:

 • U-theorie: de houvast bij menselijke veranderingsprocessen. (Lees de U in het engels: YOU) Wat kom je onderweg allemaal tegen en hoe geef je daar ondertiteling aan? Dit geeft veel eye-openers waardoor je in staat bent vooruit te kijken en handelen.
 • Creatiekunst: een heldere kijk op ontwikkeling, gedrag, overtuigingen en de oorsprong ervan. Hoe je de karakter kwaliteiten in je klanten kunt herkennen en versterken.
 • Je natuurlijke intelligentie:  hoe jij ‘gebouwd’ bent! Dat is gaandeweg ondergesneeuwd geraakt. Door ze in je context als coachprofessional te leren kennen, zie je bizar veel nieuwe mogelijkheden. Gebaseerd op je eigenheid.
 • Systemisch werken als kindercoach! Een onmisbare kijk in het werken met mensen. Patronen, loyaliteiten, interventies, het zien van een grotere context, dynamieken die onbewust een belangrijke rol spelen en….. jouw eigen plek als coach.
 • Zelfleiderschap ontwikkeling
 • Talentenspel: als koning of koningin je eigen koninkrijk regeren. Het talentenspel laat je in gesprek gaan met je onderbewuste deel. Dat weet de weg!
 • Nieuwe ervaringen opdoen met je lichaam, die je van top tot teen ervaart.
 • Je wordt met deze TORI-training direct ingeschreven als erkend HBO-coach bij de NFG. Zonder gedoe! Je kunt van alle voorzieningen gebruik maken daar. Het is je formele keurmerk!

Wie kun je als gasttrainers ontmoeten?

Onze gasttrainers zijn allemaal experts en uitzonderlijk in hun levenservaring, kennis en kunde. Hun visies en ervaringen sluiten naadloos aan bij TORI en dat alles maakt deze training tot een levens-veranderend geheel.

Michele Wattel: Op reis in je binnenwereld met de door jou uitgezochte talenten van het talentenspel. Je krijgt ze letterlijk en figuurlijk op je bord. Je neemt je ‘koningschap’ op je. De regie over je leven en werk, lost eventuele belemmeringen op en je komt in contact met de reden waarvoor jij in de wieg gelegd bent. Een proces waarvan je ziel gaat zingen.

Aalt en Daniëlle Aalten: Je innerlijke houding als coach beleven vanuit Aikido vanuit vier opeenvolgende principes. Deze werkwijze is ontwikkeld en afgeleid uit de basisprincipes van de Japanse krijgskunst Aikido. De Aiki Aanpak heeft een groot cadeau in zich: het ervaren van onze enorme innerlijke kracht, vitaliteit en authenticiteit. Zonder moeite! Onze kwaliteit van aandacht speelt hierin een cruciale rol.

Bibi Schreuder is een van de voorlopers van systemische pedagogiek in NL. Naast theorie en uitleg over de systemische wetmatigheden, wordt vooral door ervaren en oefening de systemische intelligentie bij de deelnemers wakker. Inzichten  worden tastbaar. Zij werkt 2 dagen met de groep. Systemisch inzichten zijn onmisbaar in je werk als kinder-coachprofessional.

Ariënne Klijn: Zelfleiderschap laten groeien met behulp van de innerlijke familie. Iedereen heeft een innerlijke familie: een jongetje, meisje, man en vrouw. De Innerlijke Familie biedt een gemeenschappelijke taal en metafoor om lastige onderwerpen samen te bespreken en oplossingen te zien. Met welke doelgroep je ook werkt, als coach-professional zie je door deze bril snel wat er speelt bij anderen en hoe je dit kunt benaderen.

Fares Boustanji werkt al jaren met zijn team roofvogels. In deze training kun jij daar ook mee werken. Werken met de roofvogels is een unieke beleving in de werking van intenties, ruimte innemen als coach en leiderschap. Een ijzersterke ervaring die je je leven lang bijblijft.