2-daagse systemisch werk met LIP-opstellingen

LIP is een nieuwe vorm van systemisch werk, ontwikkeld door Wilfried Nelles, een Duits systemisch werker van het 1e uur. Het staat voor: Levenskunst Integratie Proces en is een vorm van opstellen, waarbij je representanten opstelt voor jezelf! Als ongeboren kind, jong kind, puber of volwassene.

Wanneer we onze eigenheid ontdekken en daarbij beperkingen, remmingen en ander gedoe tegenkomen, hebben we het vaak over ‘loslaten’.

Levenskunst Integratie Proces werkt anders. Deze manier van werken maakt het integreren van ervaringen mogelijk. Daardoor ontstaat erkenning op een diepere laag. Dat maakt je heel en compleet en leidt naar levenskunst, in je persoonlijke en professionele bestaan.

Christa leerde LIP kennen bij Wilfried Nelles en Inge Land en heeft er haar eigen werkwijze ontwikkeld. Waar het bij deze manier van opstellen om draait, is de pure relatie met jezelf, wie je in essentie bent.

Deze workshop is nieuw in het TORI-aanbod en onvergetelijk mooi. Je krijgt kennis en ondertiteling mee over deze manier van werken. Dan weet je waar je naar kijkt.

In ruil voor deze 2-daagse betaal je: € 275,- excl. BTW, inclusief koffie, thee, lunches (zonder diner en B&B).

Data: 8 en 9 december 2018 (zaterdag en zondag)

Tijden: dag 1: 10.00-17.00 uur, dag 2: 9.30-16.30 uur