Persoonlijke & professionele groei

Coach zijn als zelfstandig professional ervaar jij als een interessante klus. Je voelt je vrij in je doen en laten en draagt met plezier de verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in je praktijk. Je weet dat je van betekenis bent en dat geeft energie!

Om er voor te zorgen dat je verder groeit en je praktijk vorm krijgt zoals je graag zou willen, wil je volgende stappen zetten. Je wilt je zekerder voelen als coach professional.

Om dat te bereiken, gaan veel coaches gaan op zoek naar ‘hoe’ ze iets voor elkaar moeten krijgen. Ze grijpen naar methodes en ‘tools’, halen diploma’s en certificaten, enz. De aandacht is vooral op vaardigheden gericht. Dat levert uiteindelijk teleurstellingen op. Het meest fundamentele wordt namelijk over het hoofd gezien: jijzelf!

De houvast ligt in jezelf. Ja, dat klinkt vaag, we weten het. Het is alleen wel waar!  Juist dit wordt vaak ‘vergeten’ omdat het minder licht verteerbaar zou zijn. Niets is minder waar. Het is het verschil tussen zelf koken met verse groente, of een magnetronmaaltijd opwarmen. Moeite doen loont. Het effect ervan is dat je eigenwaarde groeit. Door gebruik te maken van je potentieel, kun je de coach zijn die je in wezen bent.

Wij helpen je die zelfstandige, professionele coach te zijn die zichzelf op waarde schat en kwaliteit biedt. Naast Christa, met haar ruime expertise, word je begeleid door ervaren coaches. En je ontmoet gasttrainers waar je normaal gesproken niet gemakkelijk mee in aanraking komt. Zij delen hun expertise binnen TORI, allen met een unieke aanpak. Wij bieden een zeer diverse, rijke voedingsbodem waardoor je uitgroeit tot een coach professional met visie. Een die de kunst van het coachen verstaat.

Christa Wiersma

Voedingsbodem voor coaches

Mijn beste coach jaar

Jaartraining

Er zijn drie zones waarin je kunt vertoeven: de comfort zone, de stresszone en in de zone die daartussen ligt: de stretchzone. Dat is exact het gebied waarin je leert, met net die gezonde spanning erop.

Vuurlooptrainer

Vuurlooptraining

Vuurlopen is een van de oudste menselijke rituelen ter wereld. In allerlei culturen en natuurvolkeren lopen mensen in verschillende ceremonies over gloeiend hete kolen.