‘Verwerpen van onderzoek

is de hoogste vorm

van onwetendheid’.

Albert Einstein

Talenteninkaart

In een wereld waarin de waanzin regeert en de ontmenselijking op volle toeren draait, hebben we ieders kwaliteiten nodig om uit de crisis te komen. Alleen door te vertrouwen op ons menselijk potentieel zijn we in staat om keuzes te maken die jou, je medemens en de mensheid als geheel versterken. Daarmee nemen we afstand van het geloof in gezag en omarmen we de unieke mogelijkheden die ieder mens in zich heeft.

Talenteninkaart levert een concrete bijdrage om je te ondersteunen in dit proces, door je te helpen bewust te worden van jouw (onbenut) potentieel.

De kennis die uit dit unieke onderzoek voortvloeit, zou zomaar het begin kunnen betekenen van een nieuwe fase op jouw levensweg.

Uitgangspunt bij Talenteninkaart is het inzicht dat ieder mens over gaven beschikt die al gegeven zijn. Je hoeft dus niets nieuws te leren. Wel is de kans groot dat je voor het eerst bewust wordt wat je werkelijke talenten en denkstijlen zijn. En dat het hier over iets wezenlijkers gaat dan gedrag of vaardigheden.

Het gaat bij Talenteninkaart over het optimaal samengaan van jou als denkende, voelende en handelende mens!

Je zal niet de eerste zijn die door deze manier van kijken, opeens mogelijkheden ziet die voor het oprapen liggen.

De heldere inzichten die Talenteninkaart je opleveren, komen tot stand doordat je ze zelf in kaart brengt. Jouw betrokkenheid bij de totstandkoming van je talentenprofiel is van wezenlijk belang!

Jouw gebruiksaanwijzing

Eenmaal compleet, ‘leest’ je talentenprofiel als jouw gebruiksaanwijzing. En wel een, die je het liefst veel eerder had willen hebben. Maar nu je er eenmaal over beschikt, kun je voortaan jouw energiebronnen aanboren op een manier, die je energie geeft. Je weet nu exact wat wel en niet voor jou werkt. En met deze kennis zal je gaandeweg veel meer vrijheid ervaren, juist omdat je de verantwoordelijkheid van je gaven volledig neemt. Het brengt je puur werkgeluk en levensvreugde!

Wil jij je talenten in kaart brengen en weten wat jouw drijvende krachten en mogelijkheden zijn?

Neem contact op voor een informatief gesprek. Het kan het begin zijn van nieuwe ontwikkelingen die je verder brengen dan je nu voor mogelijk houdt!

Je bent van harte welkom.

Vanja

Zin in een eerste talenten-verkenning?

TORI

contact

© TORI 2021 | Spelregels