‘Beyond right and wrong,

there’s a field.

I’ll meet you there.’

Stretch-dag

We hebben als mens twee favoriete zones om in te verblijven: De stress- en de comfortzone. Beide zones worden als ongewenste extremen weggezet. Je gaat vanzelf geloven dat je daar uit de buurt moet blijven. Dat alleen al roept stress op!

Goed nieuws: met deze zones is niks mis! Integendeel, ze zijn onmisbaar in het veroorzaken van gezonde ontwikkelingen. Het punt is dat ze, net als ‘expres’ en ‘per ongeluk’, elkaars uitersten zijn. Maar zoals hemel en aarde ook elkaars tegenpolen zijn, bewegen wij als mens daartussen, op zoek naar de  verbinding en het evenwicht tussen deze twee.

Op deze manier ontstaat er een derde zone, met nieuwe mogelijkheden: de stretchzone! Het is het gebied van de ademhaling, van het bewegen tussen uitersten. Wanneer hier de juiste spanning ontstaat, kan er nieuwe informatie tot je komen. Je natuurlijke intelligentie komt vrij. Vandaaruit zie je welke kant het op wil op persoonlijk en/of professioneel gebied.

Oefenen in deze stretchzone levert je gegarandeerd gezonde ‘spierpijn’ op.

Je kiest uit een dag of dagdeel stretchen. We werken live op een prachtlocatie. Vantevoren hebben we een verhelderend gesprek om jouw wensen in beeld te krijgen.

Een maand na afloop spreken we elkaar weer online.

Zin in een verhelderend stretch-gesprek?

TORI

contact

© TORI 2021 | Spelregels