Inspiratie2020-10-26T12:08:42+00:00

Waar haal je het vandaan?

Hieronder vind je levenskunst-bevorderende artikelen, boeken, video’s, documentaires, artikelen, kennis- en informatiebronnen die een hoog inspirerend gehalte hebben. Zonder censuur, oprecht en bevorderend voor je je denkvermogen en natuurlijk leiderschap.

Vergezichten, creativiteit, bezieling, kennis, humor en logische verbanden leggen!

Het is aan ons

Martijn Twaalfhoven schreef een van de leukste en inspirerende boeken van 2020: 'Het is aan ons!' Met verbeeldingskracht, schoonheid en creativiteit wereldproblemen te lijf.

Nu of nooit

Waar kijk je dagelijks naar om het nieuws te volgen? Nou? Nu of nooit.nl? Deze laatste is van harte aanbevolen.

Video

Documentaire: Val van de Cabal Een 10-delige documentaire, gemaakt door onderzoekster Janet Ossebaard. Gebeurtenissen en feiten waarvan je niet wist dat je ze niet wist. Het biedt een heldere context waardoor je actuele gebeurtenissen kunt plaatsen. Niet voor watjes!

Video

THRIVE Een bijzondere documentaire uit 2011, waarin je veel helder over de actuele wereld anno 2020.

1 oktober 2020: Je gaat het pas zien, als je het doorhebt

Er wordt veel gezegd, geschreven, gespeculeerd, gelogen en gezwegen over de wonderlijke wereld anno 2020. Er komt ook veel helderheid......bizar veel. Tot nu toe onzichtbare waarheden en structuren komen aan het licht. De hoeveelheid info over de huidige toestand is overrompelend. Een tsunami aan informatie, lusten [...]

TORI

Burg. G.W. Stroïnkweg 124 – 8344 XR Onna
info@tori.nl

contact

© TORI 2020 | Spelregels

Ga naar de bovenkant