‘Don’t ask yourself what the world needs.

Ask yourself what makes you come alive.

And then go and do that.

Because what the world needs is

people who have come alive.’

Vanaf het moment dat Christa en Vanja elkaar in 1987 ontmoetten, stond het veroorzaken van gezonde ontwikkelingen voor kinderen centraal. Daar hebben ze, ieder voor zich en samen, veel ervaring in opgedaan. In binnen-en buitenland.

Het begon in het onderwijs. Het ondernemerschap bleek na een aantal jaren beter te passen en leidde tot het voeren van eigen praktijken, gevolgd door het starten van een trainingslocatie. Workshops, kindercoachopleidingen, trainingen, coaching en het ontvangen van allerlei groepen vonden daar een fijne plek.

Suriname neemt een bijzondere plek in. Vanja en Christa hebben er vanaf 1999 een poosje gewoond en gewerkt. In 2011 en 2020 keerden ze terug en maakten de oprichting van een prachtig project mede mogelijk: Zorgboerderij in Lelydorp.

Levenskunst blijkt telkens weer het leidende principe te zijn. Inspelen op actuele gebeurtenissen vanuit intuitie en gezond verstand. Hierin nemen Christa en Vanja anderen vanzelfsprekend mee, zonder dat er iets moet. Ze werken met mensen die vanuit een stevig, moreel kompas gezonde ontwikkelingen willen veroorzaken en daarmee bouwen aan een menswaardige samenleving.

‘The two most important days of your life: the day on which you were born and the day you discover why.’

 

Over ons, in het kort:

Christa: wakkert innerlijke vuurtjes aan
Christa: wakkert innerlijke vuurtjes aan
Mens-en biografiekunde, karakterkennis, firewalk-master, dyslexie, systemisch werk, theorie YOU, Germaanse geneeskunde, Human design.
Vanja: kan het niet laten een breed perspectief mee te geven
Vanja: kan het niet laten een breed perspectief mee te geven
Voedselboswachter, sociale driegeleding, permacultuur, bouwer, leermeester, gastheer, metgezel ‘drive-your-life’, meestal onverstoorbaar.

Welkom!

 

contact

2024