betrouwbare coach

Er zijn mensen waar je op kunt bouwen. Die zijn betrouwbaar, omdat ze stevig staan.

Voordat je het idee krijgt dat ik het over reusachtige Vikingen heb, zou ik je willen vragen nog eens naar de foto te kijken.

Hier stond onze oude serre. Alles hebben we verwijderd, ook de fundering. We zijn net zo ver gaan graven, totdat we op de onaangeroerde laag stuitten. Die ligt daar al sinds de laatste IJstijd, onveranderd te wachten. Daar kun je elk gebouw op zetten.

Hetzelfde geldt voor jou en mij: Op het moment dat je bouwt op wat in jezelf als fundament onveranderlijk aanwezig is, vind je de basis waarop je stevig staat. Dan bouw je op jouw potentieel, jouw talenten. Wanneer je van daaruit werkt en leeft, maak je het verschil. En dat merken anderen meteen.

En wie wil er nu niet samenwerken of leven met iemand die dat vanuit authenticiteit doet? Geen na-aper, geen kloon, maar een authentiek mens die stabiel staat.

Bij TORI zetten we alles in het werk om kinder- en jongerencoaches vertrouwd te maken met hun basis. Als dat gebeurt, valt alles op zijn plek. De plek waarop je stevig staat.

Blijf niet rommelen in de bovenlaag. Richt je op de basis van waaruit je de dingen voor elkaar krijgt. Dat maakt je tot een betrouwbare coach.