Met het Talentenpaspoort in de hand, heb je de eerste stap gezet: Je kent je WERKelijke Talenten.

Nu wil je verder. Want je weet ook dat net als met het planten van het zaadje, het ontkiemen en groeien nog zal volgen.

Het vraagt tijd om resultaten te zien en alle nieuwe inzichten van het Talentenpaspoort te integreren in je dagelijks leven. Je zou zomaar ontdekt kunnen hebben dat je misschien veel beter af bent in een andere baan of functie. Maar welke dan? Of het wordt duidelijk dat je de samenwerking wilt veranderen. Maar hoe dan? Misschien wordt het wel tijd om je eigen onderneming te starten……..Wat voor ondernemer ben ik dan?

Coachtraject

Om je hierbij te ondersteunen, is dit coachtraject. Gedurende een aantal maanden werken we prettig, intensief samen. Je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om je grenzen te verkennen en te verleggen, zodat er nieuwe ontwikkelingen op gang komen. Dat er ruimte ontstaat voor wat jij te bieden hebt. Geen compromissen meer die jou belemmeren. Maar passend voor jou.

Verwacht geen kant en klaar programma waarin je precies wordt verteld wat je moet doen. Het leven, en dus ook jouw loopbaan is geen programma maar een groeimodel. Je werkt aan je eigen loopbaan. Het wordt een actieve zoektocht, omdat je echt iets wilt. Het blijft dus niet bij praten maar doet een beroep op je actie bereidheid. Doel is dat jij nog meer uit verf komt!

We hebben regelmatig gesprekken en je brengt wekelijks verslag uit. Je kunt altijd mailen als je ergens tegenaan loopt. En je loopt het risico dat je wordt uitgenodigd om uit je comfortzone te komen. Een beetje groeipijn hoort er tenslotte bij.

Jouw investering

Behalve dat het een investering is in tijd, vraagt het ook om een investering in geld. Het bedrag is afhankelijk van de omvang van het traject. Als helder is wat je nodig hebt en we de indruk hebben dat we kunnen samenwerken, krijg je een voorstel. Pas dan beslis je.

Wil je een duurzame verandering en de verantwoordelijkheid nemen voor je verlangens?

Plan nu een afspraak in zodat we kunnen zien of we een match zijn.

Meer weten?

Ik vertel je graag meer over het coachtraject en wat het je brengt.

Maak een belafspraak