Feed Forward Stretch

||Feed Forward Stretch
Feed Forward Stretch2018-10-13T12:27:59+00:00

Feed Forward Stretch
, 3 maanden
1-op-1 coachtraject op maat

Er zijn drie zones waarin je kunt vertoeven: de comfort zone, de stresszone en in de zone die daartussen ligt: de stretchzone. Dat is exact het gebied waarin je leert, met net die gezonde spanning erop.

Dit FFS-traject is puur maatwerk, waarin ik persoonlijk met je aan het werk ga. Jij bepaalt welke verandering je wenst. Ik zorg voor optimale stretchvoorwaarden. Je krijgt heldere, eerlijke en opbouwende Feed Forward, ondertiteling en oefeningen. Ik zal je niet ontzien.

Feed Forward??

Feedback kent iedereen. Het richt zich op wat voorbij is. Feed Forward doet het tegenovergestelde: inloggen op de toekomst.

Het werd ontdekt door Marshall Goldsmith, een leiderschapscoach in Amerika. Ik pas het op mijn manier toe en noem het FFS: Feed Forward Stretch.

Deze vier principes liggen aan FFS ten grondslag:

 1. Op de toekomst kun je inloggen en inspelen, op het verleden niet.
 2. FFS is optimistisch. De aandacht is gericht op mogelijkheden, jouw intuïtie en nieuwe inzichten. Hierdoor wordt je mindset creatiever en beweeglijker.
 3. FFS is de kracht van de eenvoud. Er zijn geen opgelegde regels. Het ontregelt wel….op een manier die je energie geeft.
 4. FFS richt zich op jouw persoonlijke leiderschap. Mogelijkheden worden vertaald en geïntegreerd in stappen die vanzelfsprekend zijn, omdat ze vanuit jezelf komen.

Welkom in jouw stretchzone!

Veranderen betekent: keuzes maken en besluiten nemen. Het betekent ook: gebruik maken van je natuurlijke intelligentie en vervolgens inspelen op de nieuwe situatie. Dit leerproces verloopt effectiever wanneer iemand met je meeloopt, die ‘kampioen’ inspelen is.

Alleen in de stretchzone leer je. Niet in de stress of comfort zone. Je vlucht- en vechthersenen hebben hier geen toegang.

We trekken 3 maanden samen op. Je wordt gecoacht op weg naar het realiseren van jouw gewenste verandering. Ik help je prettig ontregelen. Dat houdt in dat je gaandeweg je onbewuste en zelfopgelegde regels ombuigt, vertaalt en traint. Ik ben genadeloos liefdevol voor je en neem je gewenste verandering bloedserieus.

Jouw gewenste verandering bepaal jij!

 • Persoonlijke groei?
 • Coachvaardigheden?
 • Ondernemerschap?

Ik help je verbinding te maken met de verschillende lagen, waardoor je als gehele mens wordt aangesproken en alles beklijft.

Waarschuwing: de veranderingen die je zult creëren, zijn onomkeerbaar en geven energie! Wanneer jij je vermogen om in te spelen  weer hebt gevonden en getraind, is het er nooit meer niet.

Praktisch

 • 3 maanden coaching puur op maat
 • Een 1-1 stretchdag vol met ervaringen, inzichten en persoonlijke coaching, plus aangenaam FFS-plan.
 • 3 maanden tweewekelijks contact via online beeld-coaching. Deze sessies worden opgenomen en krijg je toegestuurd. Daarbij krijg je stretch oefeningen met lees- en kijkvoeding, passend bij jouw onomkeerbare, gewenste verandering.

Gevolg van dit traject? Je ontdekt dat je door jezelf opgelegde grenzen, gewoontes en regels heen bent gevallen, waarvan je niet wist dat  ze zo gewoon waren geworden. Je bent goed geworden in de gewenste verandering. Je creëert slim vertrouwen in jezelf en je mogelijkheden.

Prijskaart

In ruil hiervoor investeer je: € 2297,- exclusief btw. Termijnbetalingen zijn mogelijk. Dit is inclusief 1-1 dag, gesprek-opnames, passende materialen in woord en beeld, lunch, koffie, thee en ander heerlijks.

 • Stuur me een mail wanneer je voelt dat je dit wilt. Je ontvangt vervolgens een vragenformulier.
 • We maken een Zoom-afspraak. We gaan fijnslijpen wat jouw gewenste verandering is en ontdekken of we hierin een match voelen.
 • Gaan we samen op pad, ontvang je een factuur voor het bedrag ineens of in termijnen. Jij kiest.
 • We maken de afspraak voor de start-dag
 • In 3 maanden tijd ben je een stuk wijzer geworden in de stretch.