‘Geloof niet zomaar iets wat je hebt gehoord of gelezen. 
Geloof niet iets omdat anderen het zeggen.
Geloof iets nadat je het zelf hebt gevoeld, ervaren en onderzocht.
Neem dat aan, leef het en handel ernaar.’

TORUS RETRAITE

De verfrissende ontmoetingsplek, waar je herstelt van de dagelijkse hectiek. Een ‘retraite’ met hoge voedingswaarde waarin de nadruk ligt op heroriënteren, herdefiniëren en re-creëren.

TORUS is het enkelvoud van TORI. De TORUS is het natuurlijke, fundamentele energie-patroon dat zichzelf reguleert en ordent. Wanneer je ijzervijlsel rond een magneet strooit, zie je dit patroon! Iedere menselijke torus is op zichzelf gevormd EN tegelijkertijd open en verbonden met zijn omgeving. 

Veranderingen zijn volop gaande, thuis en wereldwijd. We worden overspoeld door wetten, beleid, terminologieën, do’s & don’ts, discussies, oplossingen, tegenstellingen en analyses. Het is een ware kunst hierin rechtop te staan, zonder je schrap te zetten.

De TORUS RETRAITE is een op maat gemaakt ‘kuuroord’ van 1 of meerdere dagen. Ontdekken wat voor jou relevant, juist en kloppend is.

De TORUS RETRAITE is een kwestie van:

  • Je natuurlijke eigenheid ophalen
  • Denkspieren rekken en strekken
  • Interpretatiekunde
  • Zinvol uitblazen
  • Lanterfanten op blote voeten
  • Je laten verrassen door onverwachte inzichten

Zijn er kosten aan verbonden?

Natuurlijk! Deze is verrassend goed te doen. Er zijn verschillende retraite-varianten beschikbaar, dus ook verschillende prijskaartjes. Welke het beste bij je past, bespreken we tijdens een zoom-gesprek. Ook het prijskaartje.

Zin in?

Neem contact op, dan bespreken we de details! Zou je dit samen met een of meer anderen willen beleven? Neem ook dan contact op!

TORI

contact

© TORI 2021 | spelregels