‘Verwerpen van onderzoek

is de hoogste vorm

van onwetendheid’.

Albert Einstein

Talentenpaspoort

Zodra de ontwikkeling van persoonlijke vermogens onder druk staat, bewijst het Talentenpaspoort zijn waarde. Het maakt je namelijk bewust van jouw unieke mogelijkheden. Daar liggen de oplossingen. Jouw oplossingen!

Sterker uitgedrukt: Kennis en begrip hebben van je potentieel, is noodzakelijk om op een gezonde manier je eigen weg te gaan en voor anderen van betekenis te zijn. Precies wat nodig is nu de opkomst van een totalitair wereldregering wordt voorbereid waarbinnen. En daarin is geen plaats voor vrije, dus oncontroleerbare mensen die vanuit hun talenten leven!

Dit potentieel waarover ieder mens beschikt kun je ‘meten’ via een fijnzinnig onderzoek en komt tot uiting in het Talentenpaspoort. Hierin staan jouw WERKelijke Talenten beschreven.

Door deze bewust te worden, kom je tot een baanbrekend inzicht: talent is niet hetzelfde als gedrag of vaardigheden!

Jouw WERKelijke Talenten zijn de voedingsbodem van waaruit alles groeit wat jij onderneemt. Jouw talenten zijn je energiebronnen die je als jouw verlangens in je hebt.

Zodra je je WERKelijke Talenten bewust wordt, worden deze ‘aangeraakt’. Wat dat met je doet, is super interessant en voor de meesten met wie ik heb gewerkt een totaal nieuwe ervaring.

Je visie op werk en (werk)relaties krijgt een compleet nieuw perspectief. Het Talentenpaspoort laat je namelijk zien wanneer je je werk doet in overeenstemming met wie jij bent. En ook wanneer dat niet het geval is!

Ik durf zelfs te stellen dat een vitale samenleving ontstaat vanuit een gezond mensbeeld. En dat is een beeld waarin zichtbaar wordt hoe alles en iedereen met elkaar is verbonden. Precies zoals bij de mens:

Om je WERKelijke Talenten te ontdekken, moet je weten dat er verscheidene soorten talenten bestaan. Een WERKelijk Talent is een synergie tussen deze drie:

  • Rationele talenten of denkstijlen (HOOFD)
  • Emotionele talenten of passies (HART)
  • Fysieke talenten of fysieke aanleg (HANDEN)

Wanneer je geen rekening houdt met jouw unieke talentenprofiel, heb je de weekenden en vakanties hard nodig om weer op verhaal te komen. Telkens over je grenzen gaan, kost energie. Dat is geen gezonde moeheid maar roofbouw!

Zodra jij je bewust bent over welke vermogens je beschikt, zie je de mogelijkheden voor je. Dan kun je uit die vicieuze cirkel stappen. Dan krijg je energie van je werk en zie je de vrije ruimte die er naast alle staatsterreur wel degelijk is. Het Talentenpaspoort geeft je jouw persoonlijke route naar WERKgeluk op een presenteerblaadje. Je hoeft niets nieuws te leren want je gaven zijn je al gegeven.

Neem contact met me op wanneer je nieuwsgierig bent naar jouw eigen Talentenpaspoort. Je bent van harte welkom. De samenleving heeft meer dan ooit jouw unieke talenten nodig!

Vanja

Zin in een eerste talenten-verkenning?

TORI

Postbus 136 – 8330 AC Steenwijk
info@tori.nl

contact

© TORI 2021 | Spelregels