‘Beyond right and wrong,

there’s a field.

I’ll meet you there.’

Stretch-dag

We hebben als mens twee favoriete ‘stoelen’. We zitten in de stress- of in de comfortzone. “Die stoelen zijn fout,” wordt er dan gezegd. “Opstaan zul je en rap!” Als je dit vaak genoeg te horen krijgt, ga je vanzelf geloven dat je daar uit de buurt moet blijven. Alleen daarvan raak je al gestresst.

Goed nieuws: met deze zones is niks mis! Integendeel, ze zijn onmisbaar in het veroorzaken van gezonde ontwikkelingen. Het punt is dat ze, net als ‘expres’ en ‘per ongeluk’, elkaars uitersten zijn. Omdat ze tegengesteld zijn aan elkaar, blijven ze eenzijdig in hun kwaliteit. Een beetje van allebei is onmogelijk. Daardoor voelt het zo akelig wanneer je in een van de twee stoelen zit.

MAAR….nu komt ‘t! Vanuit deze twee uitersten kan een derde mogelijkheid ontstaan: de stretchzone. Daarin kun je staan, zitten en bewegen. De stretchzone is een nieuwe werkelijkheid.

Het is exact het gebied, die de andere twee doen ontstijgen uit hun eenzijdigheid. Zodra je daar net die gezonde spanning aan geeft, kan er nieuwe informatie tot je komen.

Je natuurlijke intelligentie komt vrij. Vandaaruit zie je welke kant het op wil op persoonlijk en/of professioneel gebied. Een beetje gezonde ‘spierpijn’ is gegarandeerd!

Je kiest uit een dag of dagdeel stretchen. We werken live op een prachtlocatie. Vantevoren hebben we een verhelderend gesprek om jouw wensen in beeld te krijgen.

Een maand na afloop spreken we elkaar weer online.

Zin in een verhelderend stretch-gesprek?

TORI

Burg. G.W. Stroïnkweg 124 – 8344 XR Onna
info@tori.nl

contact

© TORI 2021 | Spelregels