‘ Ga op avontuur. Ontdek. Recht je rug. Ontwikkel moed. Heb lief. Spreek je waarheid. Lach. Huil. Vereenvoudig.  Vraag je af. Leef. Ontstijg je belemmeringen. Creëer. Kom in beweging. Verwonder. Verander je perspectief.

Wat past bij je?

  • Dingen ontdekken waarvan je niet wist dat ze bestonden, kennis updaten en uitbreiden, ideeën en inzichten vanzelfsprekend in je op laten komen. Leven en werken vanuit levenskunst. Op jouw manier. Op jouw voorwaarden. Je houdt van prikkelende vragen waar je echt even over moet nadenken.
    Op onderzoek gaan. Uitvinden waar jij van bloeit. Dan is het Torusjaar iets voor je.
  • Onderzoeken wat jouw natuurlijke staat van zijn is. Woorden kunnen geven aan je eigenheid. Jezelf bevrijden uit het drijfzand van energielekken en teveel stress.
  • Ben je ondernemer en heb je behoefte aan een renovatie in leven & werk? Zin in kort en krachtig, puur maatwerk, gericht op het welzijn. Hier is stretchcoaching passend.
  • Je werkelijk verbinden met je innerlijke vuur en de schatten vinden die daar op je wachten? Leren hoe je met mensen te verbinden zonder jezelf te verliezen? Wil je nieuwe elementen die je zelf leert integreren in je eigen werk? Dan is de leierschapstraining kloppend.

Mijn man en ik wilden samen een Stretch-dag bij TORI. Voor onszelf én onze bedrijven. En wat hebben we gestretcht! Met Vanja zijn we aan de slag gegaan met onze Talentenpaspoorten en Christa heeft ons gecoacht op persoonlijk vlak én op ons ondernemerschap.  Op een duidelijke, directe manier, zonder ‘strikjes’. Nu, zo’n twee maanden later, is er weer ruimte. Zowel persoonlijk als in mijn praktijk. Christa en Vanja, dankjewel!

Heidi Panjoel

Het Talentenpaspoort heeft mij inzicht gegeven in mijn sterke punten op werkgebied. En vooral welke manier van werken mij energie geeft, in plaats van kost. Daardoor kan ik gerichtere keuzes maken en vooral mijn eigen weg gaan. Mijn werk doen op een manier waar ik energie van krijg. Een aanrader voor iedereen!

Heidi Canther Visscher

Het Talentenpaspoort geeft mij richting voor een levensinvulling die bij mij past. Een mooie, duurzame tool voor iedereen die klaar is met ploeteren in het leven en zin heeft om een afgestemde koers te varen.

Esther Wispelweij

Ik kreeg een hele dag 1-op-1 coaching op persoonlijk en professioneel gebied. Na deze dag was het net alsof ik een flinke sportmassage had gehad! Op zo’n dag wordt namelijk alles eens even goed opgeschud en weer naar een hoger niveau getild. Enorm fijn en echt een aanrader!

Marloes Bakvis

Ik vind het goed te weten wat me wel en niet ligt. Zo kan ik goede beslissingen nemen met betrekking tot toekomstig werk. Nu, met mijn Talentenpaspoort, snap ik ook waarom ik andere dingen minder passend vind. 

Myrthe Collard

Ik heb met het Talentenpaspoort een naslagwerk in handen welke mijn zelf-inzicht vergroot. Het meest waardevolle voor mij is dat Vanja mij heeft helpen herinneren dat mijn vanzelfsprekende manier van zijn en doen genoeg is om mijzelf en anderen van dienst te zijn. Dit besef versterkt mijn geloof en vertrouwen in mijzelf.

Mandy van Vlooten

De stretchdag met Christa heeft mij weer wijzer gemaakt. Enigszins vastgeroest in oude gewoontes en met mijn doel de praktijk uitbouwen, stapte ik bij TORI binnen. Een dag lang in het teken van mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een top dag en een echte aanrader!’

Maaike van de Belt

Het Talentenpaspoort en de intensieve gesprekken met Vanja hebben me verrast. Het ging 100% over mezelf. Ik heb inzichten gekregen om op een ontspannen manier ondernemer te zijn. De ondernemer die mij past en niet die ik denk te moeten zijn. Ik zie nu waar ik (veel) energie en levenslust verlies en waar ik mijn focus op mag houden. Het is net of ik na jaren zoeken een soort toestemming voel om de keuzes te maken die bij mij passen.

Anja van Wijk

TORI

contact

© TORI 2021 | Spelregels