Met het Talentenpaspoort is talentenmanagement voor jou binnen handbereik!

Je hoeft niet eerst in een burn-of bore-out te belanden, om er achter te komen wat wél voor je werkt. Je kan het ook anders aanpakken. Door je bijvoorbeeld te richten op wat je mogelijkheden zijn. Zodat je de hele puzzel te zien krijgt. Jouw puzzel.

Inzicht hebben in je gaven, brengt werkgeluk in je leven!

Het grootste geheim is daarmee onthuld: De oplossing ligt dichtbij. Die ben je zelf. Werkgeluk begint bij de bewustwording van jouw potentieel. Dat is de basis van het succes zoals dat bij jou past. De basis van werkelijk talentenmanagement.

Wil jij:

 • Jezelf persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen?
 • Ervaren wat er gebeurt als je jouw vermogens volledig aanspreekt?
 • Zoeken naar nieuwe mogelijkheden, omdat je weet dat er meer in het verschiet ligt?
 • Je werk doen zodat het jou energie oplevert?
 • Weten wat het beste voor jou werkt, in werk en relaties?

………….en snap je bovendien dat investeren in inhoud, het meest duurzame is dat je kunt doen?

Dan heb jij veel baat bij het onderzoek naar je WERKelijke Talenten. Ze staan beschreven in jouw Talentenpaspoort.

Linda Kleefman. : ‘Het Talentenpaspoort-gesprek met Vanja heeft veel helderheid gebracht en heeft mijn aandacht bij alles wat op mijn pad komt’.

Talentenmanagement - TORI

Vraag nu het Talentenpaspoort aan!

Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek.

Het Talentenpaspoort

In het Talentenpaspoort staan de resultaten beschreven van het onderzoek naar jouw WERKelijke Talenten. Het is het verhaal over de unieke samenwerking tussen je emotionele drijfveren en je denkstijlen. Met deze kennis weet je exact waar je energie van krijgt en hoe je informatie opneemt en verwerkt. Daarmee ben je in staat om keuzes te maken die bij je passen; in werk en samenwerking.

Bij TORI staat zelfkennis centraal en besteden we daarom veel aandacht aan dit bewustwordingsproces. In een wereld van steeds meer regels en eisen, is bewustzijn hebben van je gaven, de enige zekere basis om je eigen weg te gaan.

Je wordt uitgenodigd om voorbij je overtuigingen of (aangeleerde) gewoontes te kijken die je tot nu toe afremmen of belemmeren om verder te groeien. Je leert om te gaan met jouw mogelijkheden. Talentenmanagement zoals het jou past!

En de gevolgen………..

Het is aan jou om te bepalen of je meer plezier en succes wil ervaren. Heb je daarvoor eerst nog meer spanning in je werk- of privé relaties nodig? Dat kan. Bepaal zelf het moment waarop je zegt: Stop! Nu wordt het tijd om te doen wat wél bij me past!

Eenmaal vertrouwd met je WERKelijke Talenten, is de veelgehoorde reactie: “Had ik dit maar eerder geweten!”

Het Talentenpaspoort leest als de gebruiksaanwijzing van jezelf. Het is een en al herkenning.

En zoals het met talenten is: Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Talenten zijn niet vrijblijvend. Daarom is het zo belangrijk dat je je er bewust van bent dat dit traject over jouw mogelijkheden en successen gaat. Jouw  gaven zijn het uitgangspunt!

En niet geheel onbelangrijk: Het scheelt je heel veel tijd, moeite en geld wanneer je met de kennis van jouw WERKelijke Talenten onderweg bent.

Werkelijk begrip hebben van jouw gaven, geeft je bewegingsvrijheid. Eigenaarschap van jouw potentieel stelt je in staat om meer plezier en werkgeluk te beleven, ook in de samenwerking!

Esther Wispelweij: “Het Talentenpaspoort geeft mij zeker richting voor een levensinvulling die bij mij past. Kortom, een mooie duurzame tool voor iedereen die klaar is met ploeteren in het leven en zin heeft om een afgestemde koers te varen.” 

Myrthe Collard :“Ik vind het goed te weten wat me wel en niet ligt. Zo kan ik goede beslissingen nemen met betrekking tot toekomstig werk en snap ik ook waarom ik andere dingen weer minder passend vind.”

Praktische informatie

 • In een eerste, geheel vrijblijvend gesprek bepalen we samen of er een match is. Rekening houdend met jouw wensen en de mogelijkheden binnen TORI, doe ik een voorstel hoe we aan het werk kunnen gaan. Jij beslist vervolgens of je dit wil.
 • Voor aanvang, ontvang je per email een betaallink met factuur.
 • Hierna ontvang je de inloggegevens voor het online drijfveren onderzoek.
 • Voor de bespreking van jouw Talentenpaspoort, plan je hier een afspraak in.
 • Het Talentenpaspoort ontvang je tijdens het eerste duidingsgesprek.
 • Gedurende een aantal maanden, hebben we regelmatig vervolg gesprekken. Deze geven je de handvatten en leveren de acties op, waardoor jij verder komt.

  Anja van Wijk: “Ik zie nu waar ik (veel) energie en levenslust verlies en waar ik mijn focus op mag houden om met meer energie en plezier mezelf te kunnen zijn. Het is net of ik na jaren zoeken een soort toestemming voel om de keuzes te maken die bij mij passen.”

Een wereld vol verschilligheid. Laten we die rijkdom benutten! Ik verheug me op jouw unieke bijdrage!

Vanja Kraamwinkel