Stretch-dag op maat

In deze twee zones vertoef je onbewust het meest: de comfort zone en de stresszone. De zone die daartussen ligt is de stretchzone. Dat is exact het gebied waarin je vanzelfsprekend leert, met net die gezonde spanning erop.  Je vlucht-, vries- en vechthersenen hebben geen toegang tot jouw stretchzone. Wel tot de comfort-en stresszone. Onbewust zit je langer en vaker in deze twee dan goed voor je is.

Deze stretchdag is puur maatwerk, waarin we samen aan je praktijk klussen. Jij bepaalt de klus! Ik zorg voor optimale stretch-voorwaarden en de juiste gereedschappen. Deze neem je na afloop mee naar huis.

Marloes Bakvis: Ik kreeg een hele dag 1-op-1 coaching op persoonlijk en professioneel gebied. Na deze dag was het net alsof ik een flinke sportmassage had gehad! Je weet wel, zo eentje waar het af en toe flink ‘wringt’ en alles in je helemaal los wordt gemaakt; om vervolgens weer met een gevoel van ‘ontkramping’, ruimte, bewegingsmogelijkheden, een frisse blik en vernieuwde energie naar buiten te stappen! Op zo’n dag wordt namelijk alles eens even goed opgeschud en weer naar een hoger niveau getild. Enorm fijn en echt een aanrader!

Maaike van de Belt: Deze dag met Christa heeft mij weer wijzer gemaakt. Enigszins vastgeroest in oude gewoontes en met mijn doel de praktijk uitbouwen, stapte ik bij TORI de deur binnen. Een dag lang in het teken van mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het heeft mij energie gegeven en er voor gezorgd dat mijn creativiteit weer AAN is. Een top dag en een echte aanrader!

Een stretchdag kun je ook als intervisiegroep volgen!

Stretch-dag - TORI

Klaar voor de stretch?

Mail me wanneer je voelt dat je dit wilt.

Mail Christa

Feed Forward??

Feedback kent iedereen. Het richt zich op wat voorbij is. Feed Forward doet het tegenovergestelde: inloggen op wat er voor je voeten ligt. De grondlegger ervan is Marshall Goldsmith, een leiderschapscoach in Amerika. Ik heb er een TORI-draai aan geven, wat inhoudt dat alle lagen van menszijn worden aangesproken. Je wordt ‘leniger’ als mens en coachprofessional.

Deze vier principes liggen aan FF ten grondslag:

 1. Op de toekomst kun je inloggen en inspelen, op het verleden niet.
 2. FF is optimistisch. Je blinde vlekken worden mogelijkheden. Hierdoor wordt je creatiever en beweeglijker.
 3. FF is de kracht van de eenvoud. Het ontregelt op een manier die je energie geeft. Je intuïtie gaat ‘aan’.
 4. FF richt zich op jouw eigenaarschap. Mogelijkheden worden vertaald en geïntegreerd in praktische stappen die vanzelfsprekend zijn, omdat ze vanuit jezelf komen.

Welkom in jouw stretchzone!

Veranderen betekent (soms radicaal) anders kijken, de juiste keuzes maken en inspelen hierop! Dat lukt alleen wanneer je dat doet vanuit je natuurlijke intelligentie. Met iemand naast je, die ‘kampioen’ inspelen is. Ik ben genadeloos liefdevol voor je en neem je gewenste klus bloedserieus.

Waarschuwing: de veranderingen die je zult creëren, zijn onomkeerbaar en geven energie!

Praktisch

 • Een 1-1 stretchdag vol met inzichten, persoonlijke coaching, oefeningen en aangenaam praktisch FF-plan.
 • Je krijgt een heerlijke lunch, koffie en/of thee en ander heerlijks.
 • Je krijgt lees- en/of kijkvoeding waardoor je wakker blijft en niet ‘per ongeluk’ terugschiet in je comfort- of stresszone.
 • Na een maand is er een update-gesprek online. Deze sessie wordt opgenomen en krijg je toegestuurd.

Gevolg van deze stretch? Je merkt dat je door onbewuste gewoontes en regels heen bent gevallen, waarvan je niet wist dat ze bestonden (blinde vlek). Je kunt je klus verder zelf klaren. Je creëert slim vertrouwen in jezelf en je mogelijkheden.

Klaar voor de stretch?

 • Stuur me een mail wanneer je voelt dat je dit wilt. Je ontvangt een uitnodiging voor een gesprek van een uur waarin we fijnslijpen wat jouw gewenste klus is.
 • Heb je zin in de stretch en is het passend, geef ik je het plan inclusief investering.
 • We plannen de klus in.

Linda Kleefman: Elke ondernemende coach loopt tegen bepaalde dingen aan en/of heeft blinde vlekken dus ook ik! Vanuit professioneel oogpunt vind ik het belangrijk om regelmatig mezelf en mijn bedrijf serieus onder de loep te nemen. En dat heb ik afgelopen zaterdag gedaan bij Christa. Een hele dag voor mezelf als mens, coach en ondernemer! Uitzoomen en in een inspirerende omgeving op hoog niveau aan mijn bedrijf werken. Christa wist intuïtief wat nodig was om het beste in mezelf omhoog te laten komen. Wat ging ik anders naar huis!! Met het kompas in handen ben ik volledig georiënteerd op waar ik heen wil. En die weg begint bij mezelf! Ik neem mezelf en mijn omgeving weer helder waar, zodat ik nog beter de juiste weg kan aanvoelen. Na deze dag zijn er heel wat fijne dingen gebeurd, dat noem ik geen toeval. Veel dank Christa!!