Loopbaan APK

In je loopbaan is het net als in het verkeer: Alles verandert continu. Het is aan jou om overzicht te houden en sturing te geven.

Wat niet aan verandering onderhevig is, zijn jouw kwaliteiten en verlangens. Die willen de ruimte krijgen en tot hun recht komen. En juist dat komt zo vaak onder druk te staan. Wie voelt zich niet regelmatig overgeleverd aan de waan van de dag?

Automatische piloot

Op het moment dat je op de automatische piloot functioneert, ben je minder aanwezig bij wat je doet. En dat merk je niet alleen als je achter het stuur zit. Dat geldt voor alles waarbij jouw betrokkenheid er toe doet. Op die manier laat je kansen liggen en beperk je jezelf in je bewegingsvrijheid. Je wordt de afwezige bestuurder die moe, geprikkeld of gefrustreerd raakt, of zelfs minder gaat rijden om erger te voorkomen.

De Loopbaan APK is daarom net zo logisch als onderhoud plegen aan je auto. Als je dat niet regelmatig doet, kom je op een gegeven moment niet verder.

Jij achter het stuur

 • Rijd je liever mee of stuur je zelf?
 • Wordt het gas geven of remmen?
 • Verander je van richting of blijf je rechtdoor gaan?
 • Haal je in of blijf je volgen?
 • Maak je plaats of neem je de ruimte in?

Als ‘auto’, zelf betekent, kun je al vermoeden waar het heen gaat: Hoe jij achter het stuur zit, vertelt alles over jou als bestuurder, in de ruimste zin van het woord. Zoals alles wat we doen een uitdrukking is van onze intenties en beweegredenen, geldt dat ook voor autorijden. Het is veel meer dan alleen een auto besturen.

Waardevolle kennis

Als je weet wat jouw potentieel is en hoe jij als bestuurder het beste functioneert, heb je waardevolle kennis in handen. Daarmee kun je op ieder moment je voordeel doen in leven en werk.

 • Het helpt je om overzicht te krijgen in ingewikkelde situaties
 • Je ervaart meer rust terwijl je actief bent
 • Je maakt makkelijker keuzes
 • Je neemt gemakkelijker je plek in
 • Je voelt je vrijer

“De positieve energie, die ik tijdens het rijden met Vanja heb ervaren, is een blijvende inspiratie om mijn toekomst met mijn eigen talenten en mogelijkheden concreet vorm te geven.” Marijke

Jouw Loopbaan APK?

Als dit het goede moment is, stuur me dan nu een mail.

Met jouw Talentenpaspoort op (de) weg

De Loopbaan APK is uniek, omdat het de kennis uit jouw Talentenpaspoort combineert met de ervaringen in het verkeer. Je ervaart de mogelijkheden en grenzen van jouw potentieel, terwijl je op (de) weg bent!

En dat vergeet je nooit meer. Sterker nog: je zal er iedere keer, wanneer je achter het stuur kruipt aan herinnerd worden. Je ontkomt er niet aan om zelfkennis om te zetten in zinvolle acties. Dat is nog eens efficiënt!

Het resultaat is dat je met meer vertrouwen en plezier sturing geeft. Dat maakt je tot een authentieke bestuurder, in werk en leven. Je wordt dan niet alleen mobieler, het geeft zelfvertrouwen en een hoop energie!

Doordat jij je meer in je element voelt als bestuurder, raak je voorbij je belemmerende overtuigingen. Het onvermijdelijke bijverschijnsel van de Loopbaan APK is dan ook, dat autorijden voor jou nooit meer hetzelfde zal zijn.

Ben je toe aan jouw onvergetelijke Loopbaan APK?

“Drempels zullen er in mijn leven altijd blijven, maar door de begeleiding van Vanja heb ik het vertrouwen gekregen dat als ik de dingen aanga, ik mijn leven verrijk!” Renate

“Vanja bleef me uitdagen en aangezien ik naast de angsthaas die ik ben toch ook de wilskracht heb om dingen te volbrengen, nam ik de uitdagingen aan en verbaasde mijzelf.” Marian

Praktische informatie

  • Je doet vooraf, online het drijfveren onderzoek.
  • Op de afgesproken dag bespreken we het Talentenpaspoort en starten we met een zeer gevarieerde rit in jouw auto, met jou achter het stuur. Tussendoor gebruiken we de lunch.
  • De 2 maanden daarna hebben we nog 2 video gesprekken via Zoom.
  • Wil je vanuit huis vertrekken? Geen probleem. Ik kom naar je toe!

” Voor een ieder die goed uitgerust wil navigeren op zijn of haar levenspad, kan ik de Loopbaan APK bij Vanja van harte aanbevelen.” Mandy